Schamansidans menyrad


Aktuella event

27-29 November

SHAMANSK ENERGIMEDICIN - BEHANDLINGSDEL - SYD - Falkenberg
De anrika metoderna från Inka-traditionens Anderna fÖr läkande. Kunskapen om att radera gamla, tunga mönster som bärs i vårt ljusenergifält. Att väva en ny livskarta för andra. Du ska ha slutfört Medicinhjulets 2-åriga utbildning.
Med Annia Löwentun. Läs mer: www.annialowentun.se

29 November

WORKSHOP Alcyone, Pleione och Atlas - Plejaderna - Stockholm eller online. Ger mer mera stabilitet och vägledning i ditt liv. Ger beskydd när du befinner dig i en process och gör att du kommer mer i kontakt med den oändliga skapelseenergin.
Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.se

4-5 December

PLEJADERNA - Falkenberg
Skapa din vision och sätt den i rörelse. 3 st riter från stjärnkonstellationen Plejaderna: Alcyone, Maya och Astrope. Du hittar din vision inför 2021 och blir åter kopplad tillbaka till ljuset o din DNA-spiral. Riterna hjälper dig att hitta din sanning och renhet.
Med Annia Löwentun. Läs mer: www.annialowentun.se

11-13 December

WORKSHOP Nusta Karpay - Stockholm
Nustas 7 riter- 7 feminina urkrafter/energier som helar och stärker relationen till det inre feminina och Moder Jord, Pacha Mama. Nustas är de skapande krafterna som slumrar i oss alla, man som kvinna. De kommer med healing och en ny balans. Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.se

13-14 December

GUDINNANS KVINNOKRAFT -SEIDR - Del 2 - Falkenberg
Bortom dimensionerna kommer du i kontakt med dina systrar, Stjänorna, genom passagen möter den stora månudinnan o legenden om stjänornas kraft och med din inre gudomlighet. Du lär dig att seidra likt völvorna. Även eldceremoni under nymåne.
Med Annia Löwentun. Läs mer: www.annialowentun.se

Start 3 Januari

Workshop MUNAY-KI- 9 st initieringsriter för transformation - Sala
Urbefolkningen över hela världen säger att en ny människa kommer att utvecklas på jorden, en människa som lever utan rädsla och som vilar i sin sanna natur. Här får du hjälp i den processen av 9 (+ 2) riter kallade Munay-Ki.
Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.se

10 Januari

WORKSHOP Elektra & Merope - Plejaderna - Stockholm eller online
För dig som känner dig blockerad och att du inte når dit du önskar. Hjälp med avslut och en ny början samt att se med perspektiv på ditt liv.
Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.se

Augusti 2021

RESA TILL MONGOLIET
Välkomna att följa med till Mongoliet dä:r vi kommer att ha två schamaner med oss under resan och får ta del av olika stammars ursprungstraditioner, lära oss om trumman och healing med eld, vaten och Moder Jord element.
Med Anita Olsson. Läs mer: www.spiritjourney.se