Schamansidans menyrad


Aktuella event

30-31 Oktober

GUDINNANS KVINNOKRAFT - SEIDR - Falkenberg
För dig som älskar Trumman och vill stärka ditt inre, hitta vägen till din gudomliga kvinnokraft. Finn dina verktyg - för att stå i din egen inre urkraft. Vi arbetar genom månens faser likt våra urmödrar. Vi seidrar tillsammans.
Del 1 av 2. Med Annia Löwentun. Läs mer: www.annialowentun.se

1 November

WORKSHOP MAYA & CELAENO - Plejaderna - Stockholm eller online
Optimerar din förmåga att bearbeta känslor och tung energi. Hjälper dig även att komma ihåg vem du verkligen är och hjälper dig känna medkänsla, ovillkorlig kärlek och balans..
Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.se

15 November

WORKSHOP ELEKTRA & MEROPE - Plejaderna - Stockholm eller online
För dig som känner dig blockerad och att du inte når dit du önskar. Hjälp med avslut och en ny början samt att se med perspektiv på ditt liv.
Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.se

27-29 November

SHAMANSK ENERGIMEDICIN - BEHANDLINGSDEL - SYD - Falkenberg
De anrika metoderna från Inka-traditionens Anderna fÖr läkande. Kunskapen om att radera gamla, tunga mönster som bärs i vårt ljusenergifält. Att väva en ny livskarta för andra. Du ska ha slutfört Medicinhjulets 2-åriga utbildning.
Med Annia Löwentun. Läs mer: www.annialowentun.se

4-5 December

PLEJADERNA - Falkenberg
Skapa din vision och sätt den i rörelse. 3 st riter från stjärnkonstellationen Plejaderna: Alcyone, Maya och Astrope. Du hittar din vision inför 2021 och blir åter kopplad tillbaka till ljuset o din DNA-spiral. Riterna hjälper dig att hitta din sanning och renhet.
Med Annia Löwentun. Läs mer: www.annialowentun.se

13-14 December

GUDINNANS KVINNOKRAFT -SEIDR - Del 2 - Falkenberg
Bortom dimensionerna kommer du i kontakt med dina systrar, Stjänorna, genom passagen möter den stora månudinnan o legenden om stjänornas kraft och med din inre gudomlighet. Du lär dig att seidra likt völvorna. Även eldceremoni under nymåne.
Med Annia Löwentun. Läs mer: www.annialowentun.se

Augusti 2021

RESA TILL MONGOLIET
Välkomna att följa med till Mongoliet dä:r vi kommer att ha två schamaner med oss under resan och får ta del av olika stammars ursprungstraditioner, lära oss om trumman och healing med eld, vaten och Moder Jord element.
Med Anita Olsson. Läs mer: www.spiritjourney.se