Schamansidans menyrad


Aktuella event

1-3 Oktober

MEDICINHJULET SYD - Falkenberg
Här börjar resan i Medicinhjulet och Inka-traditionen med ett helande genom arketypen Ormen och dess medicin. Vi ömsar skinn och vi transformerar det förflutna, gamla mönster och historier vi bär på. Du börjar bygga din Mesa, ditt altare av medicin-stenar.
Med Annia Löwentun. Läs merwww.annialowentun.se

30-31 Oktober

GUDINNANS KVINNOKRAFT - SEIDR - Falkenberg
För dig som älskar Trumman och vill stärka ditt inre, hitta vägen till din gudomliga kvinnokraft. Finn dina verktyg - för att stå i din egen inre urkraft. Vi arbetar genom månens faser likt våra urmödrar. Vi seidrar tillsammans.
Del 1 av 2. Med Annia Löwentun. Läs mer: www.annialowentun.se

27-29 November

SHAMANSK ENERGIMEDICIN - BEHANDLINGSDEL - SYD - Falkenberg
De anrika metoderna från Inka-traditionens Anderna fÖr läkande. Kunskapen om att radera gamla, tunga mönster som bärs i vårt ljusenergifält. Att väva en ny livskarta för andra. Du ska ha slutfört Medicinhjulets 2-åriga utbildning.
Med Annia Löwentun. Läs mer: www.annialowentun.se

4-5 December

PLEJADERNA - Falkenberg
Skapa din vision och sätt den i rörelse. 3 st riter från stjärnkonstellationen Plejaderna: Alcyone, Maya och Astrope. Du hittar din vision inför 2021 och blir åter kopplad tillbaka till ljuset o din DNA-spiral. Riterna hjälper dig att hitta din sanning och renhet.
Med Annia Löwentun. Läs mer: www.annialowentun.se

13-14 December

GUDINNANS KVINNOKRAFT -SEIDR - Del 2 - Falkenberg
Bortom dimensionerna kommer du i kontakt med dina systrar, Stjänorna, genom passagen möter den stora månudinnan o legenden om stjänornas kraft och med din inre gudomlighet. Du lär dig att seidra likt völvorna. Även eldceremoni under nymåne.
Med Annia Löwentun. Läs mer: www.annialowentun.se

Augusti 2021

RESA TILL MONGOLIET
Välkomna att följa med till Mongoliet dä:r vi kommer att ha två schamaner med oss under resan och får ta del av olika stammars ursprungstraditioner, lära oss om trumman och healing med eld, vaten och Moder Jord element.
Med Anita Olsson. Läs mer: www.spiritjourney.se