Schamansidans menyrad

 

Kontakt

Medicinhjul

 

Välkommen att kontakta oss!

Du finner våra individuella kontaktuppgifter på sidan Terapeuter. Vänd dig i första hand dit för specifika personliga frågor, genom att kontakta någon eller några (eller alla) av terapeuterna/schamanerna direkt. Det är så som Schamansidan är tänkt att fungera i första hand.

För allmänna frågor eller synpunkter välkommen att maila till info@schamansidan.se.
Vi läser inte denna mail varje dag men svarar så snart som möjligt.

 

 

Vill du finnas med som terapeut på Schamansidan?

Vi välkomnar alla verksamma terapeuter som har genomgått grundutbildningen, dvs alla fyra väderstrecken, hos The Four Winds Society i deras utbildning Light Body School (f.d. "Healing the Light Body School"). Du ska alltså vara en "full mesa carrier" men certifiering är inget krav. Du bör vara verksam som terapeut/schaman i Sverige och/eller erbjuda kurser, ceremonier eller andra event med schamansk anknytning. För ytterligare info välkommen att maila till info@schamansidan.se.

Tyvärr kan vi inte ta med dem som gått andra liknande schamanska utbildningar pga att vi inte känner till dessa utbildningar vad gäller innehåll och kvalitet. Vi har övervägt att göra det men kommit fram till att det inte fungerar, så denna hemsida är alltså för dem som har gått utbildningen direkt genom The Four Winds Society, grundat av Alberto Villoldo.