Schamansidans menyrad

 

Terapeuter - Stockholm

 

 

"HLBS" står för "Healing the Light Body School", vår gemensamma utbildning.
Läs mer här!

 

 

Ingrid Brännström

MedicinhjulIngrid Brännström

Det jag uppskattar mest med min kunskap om schamansk healing är att 
kunna hjälpa människor att hjälpa sig själva och se sig själva i ett 
nytt ljus. Jag har en djup förståelse och empati för människans själ och vår gemensamma väg. Mitt andliga sökande ledde på 90-talet till min initiering i schamanismens helande krafter. Jag är idag certifierad Schaman Alberto Villoldo/HLBS 2006), Reiki Master, beröringspedagog (taktilbehandling), auramålningsterapeut och hälsocoach.
Mobil: 070- 226 48 45 E-mail: ingridbrannstrom@hotmail.com Hemsida: www.inthegrid.se

AnnMarie Jacobsson

MedicinhjulAnnMarie Jacobsson

Jag har min terapeutiska grund sedan 26 år tillbaka i akupunktur, massage och zonterapi. Jag vidareutbildade mig inom psykosyntes -00 och schaman-healing -02. Min schamanska skolning har jag fått hos HLBS/Alberto Villoldo och q'ero-indianerna dona Maria, don Mariano och don Alejandro. Jag har även studerat core shamanism. Idag ger jag behandlingar i akupunktur och schamansk healing. Att tillverka shamanska skinnskallror är ett stort intresse, se dem och beställ via min hemsida!
Mobil: 076-211 37 40 E-mail: annmarie12@outlook.com
Hemsida:
www.shamanhealing.se

Annika Lind

MedicinhjulAnnika Lind

Jag har sedan jag började min schamanska resa 2005 gett behandlingar i schamansk healing. Är certifierad (HLBS/Alberto Villoldo) sedan 2008. Idag håller jag även workshops i Munay-Ki, Ñustas, personlig utveckling mm samt erbjuder ceremonier för att skapa balans t.ex. kring en plats, i en relation eller vid stora förändringar i livet. Är även certifierad rosenterapeut och ger behandlingar i rosenmetoden.
Mobil: 070-772 64 73 E-mail: annika@schamanka.se
Hemsida:
www.schamanka.se

Anita Olsson

MedicinhjulAnita Olsson

Sedan några år tillbaka jobbar jag med schamansk- och reiki healing. 2004 började jag på HLBS och då växte mitt intresse för det schamanska sättet att jobba med healing. Den indiankultur som har intresserat mig mest är den Andinska i Peru. Under mina resor till Peru har jag haft förmånen att kunna leva med och lära direkt från de ättlingar till Inkas (Q'ero-stammen) som fortfarande finns kvar där. Jag arrangerar även transformerande eldceremonier regelbundet och ibland trumresor.
Mobil: 0708–92 69 00 E-mail: anita@spiritjourney.se
Hemsida:
www.spiritjourney.se

Alexandra Redbjörk

MedicinhjulAlexandra Redbjörk

Min vision med Drömfararen är att vägleda andra att hitta sitt ljus, sin livsglädje och sin kraft. Där drömmar kan bli till liv. Min resa började för många år sedan, när jag sökte en väg ut ur mörker och smärta. Jag fann den shamanska energimedicinen och kunde hela mig själv. Jag har gått i lära som Paqo, enligt den andinska andliga traditionen, samt hos Four Winds Society och Dr. Alberto Villoldo där jag är certifierad inom shamansk energimedicin (Light body school). Jag är även socionom med lång erfarenhet av professionellt socialt arbete. Jag välkomnar dig att vandra med mig!
E-mail: alexandra.redbjork@gmail.com
Hemsida:
www.dromfararen.com