NYHETSBREV

Anmäl dig till Schamansidans
nyhetsbrev här >>

Läs vårt senaste nyhetsbrev här >>

Schamansidans menyrad

 

Terapeuter - Mellansverige

 

 

"HLBS" står för "Healing the Light Body School", vår gemensamma utbildning.
Läs mer här!

 

 

Rättvik, Dalarna

István Szabó


MedicinhjulIstván Szabó

Jag är Civilingenjör och har arbetat inom Miljöteknik under drygt 30 år.
Sedan början av 1970-talet har jag utbildat mig inom Meditation och Tai Chi. Mestadels under Jaques Dropsys ledning. Jag är kontinuerligt utbildad genom HLBS sedan 2005 och arbetar med Energimedicin, Meditation, Kropps-balanserande övningar och Schamanska Ceremonier. Stonecasting har utvecklats till ett av mina främsta redskap. Sedan 2003 arbetar jag även med Drömanalys. Utbildad genom Centrum för Jungiansk Psykologi.
Mobil: 070-628 63 62 E-mail: info@kavansa.se
Hemsida:
www.kavansa.se

Karin Szabó

MedicinhjulKarin Szabó

Jag är i grunden Leg. Psykolog och Bildterapeut i Jungiansk anda. Under min drygt 30-åriga yrkesverksamma tid har jag efter hand mer och mer närmat mig ett schamanskt synsätt på helande och utveckling. Kontinuerligt utbildad inom HLBS sedan 2007. Jag har varje år i maj och oktober,tillsammans med István, kurser med Bildskapande, Schamanska ceremonier och Meditation. Även en Grundkurs i Bildterapi sedan många år tillbaka. Sedan 2003 arbetar jag även med Drömanalys. Utbildad genom Centrum för Jungians Psykologi.
Mobil:
070-628 63 62 E-mail: info@kavansa.se
Hemsida: www.kavansa.se

 

Årjäng, Värmland

Malou Johanson

MedicinhjulMalou Johanson

Sedan 1985 har jag utbildat mig och arbetat inom terapiverksamhet. Zonterapi, Body Magic, Rosenmetoden, Feldenkrais och Body Harmony. Är sen tio år tillbaka lärare i Body Harmony och nu senast  utbildad  i inkaschamanismen. Varit i Peru och vandrat med schamaner och arbetar dagligen med människor. Det är en stor lycka att jag hittat ett spår som känns viktigt för mig och att samtidigt kunna hjälpa andra. Jag har kurser i Body Harmony och ger behandlingar som schaman.
Mobil: 070 660 12 48 Mail: malotus1@hotmail.com
Hemsida: www.bodyharmony.org