Schamansidans menyrad

 

Terapeuter - Södra Sverige

 

 

"HLBS" står för "Healing the Light Body School", vår gemensamma utbildning.
Läs mer här!

 

BÅSTAD, ÄNGELHOLM, Nordvästra SKÅNE

Pia Enerdal

MedicinhjulPia Enerdal

Oavsett vad som är dina personliga utmaningar och svårigheter, så vill jag gå vid din sida och hjälpa dig att upptäcka vilka fantastiska förändrings-verktyg som finns inom dig själv. Med hjälp av schamansk healing har jag själv gått den långa andliga vägen. Jag är utbildad i USA, Holland & Sverige och certifierades av Alberto Villoldo 2004. Jag har fördjupat mig genom Master classes, workshops och möten med Inka-schamaner. Min bakgrund i näringslivet och mina personliga livsresor har gett mig en livserfarenhet där insikt om det mänskliga ständigt fyller min tillvaro med ödmjukhet. 
Vi möts inte fysiskt under en healingsession för närvarande men under ett samtal får vi tillräcklig kontakt för att allt ska fungera.
Mobil: 0733-223505 E-mail: ayni42@gmail.com

 

FALKENBERG

Annia Löwentun

MedicinhjulAnnia Löwentun

Jag har arbetat med andlig/personlig utveckling i 20 år och varit lärare i olika healingtekniker, men nu lärare genom min egen teknik ASK-utbildning. Är utbildad genom HLBS även med Master classes. Jag brinner för att hjälpa andra människor att växa, det är otroligt fascinerande att se på klienter/ kursdeltagare hur deras inre styrka börjar lyftas fram och känslan av lätthet, tillit och mod börjar växa sig fram. Jag erbjuder schamanska utbildningar, workshops, ceremonier, trumtillverkning, meditationer och behandlingar.
Mobil: 070-588 09 14 E-mail: info@annialowentun.se Hemsida: www.annialowentun.se

 

VÄSTERVIK/GAMLEBY

Anna Uldén

MedicinhjulAnna Uldén

Jag har alltid varit intuitiv och känt av energier, och jag har nu fått verktygen och den stora förmånen att med hjälp av healing och den schamanska vägen få hjälpa andra människor till ett rikare och ljusare liv på ett omtänksamt, ödmjukt och kärleksfullt sätt. Min utbildning startade med HLBS 2005-2007. Jag har även läst Master Class Reading the Signs of Destiny 2008 och deltagit i workshops med inkaschamaner. Jag erbjuder behandlingar och workshops i schamansk healing. Även på distans.
Mobil: 070-731 57 47 E-mail: anna.ulden@telia.com